Jag hamrar och spikar..nanaaaa..

Konstig överskrift..men men jag målar om lite!

Låt mig presentera "fult som fan"



Nej skämt o sido, skåpet är väl charmigt o så, vi fick det när vi köpte huset! :) Men jag är en sån som inte gillar den färgen..
så jag målade om :)


sån himla skillnad.jag är så nöjd, varje gång jag går in i rummet så blir jag glad!

Före


efter, för att små förändringar oxå e kul


sen målade jag om min lillebrors stol oxå, jag fick den av mamma till Lucas och Loke! När jag målat klart den kom jag på att jag glömde fråga henne om det var okej så nu när hon ser detta så hoppas jag hon serden fina skillnaden!

före


efter


Lucas,Loke,Leo,Kian,Dixon

Vi åkte buss igår
Lucas valde Lokes kläder


Dixon fick många pussar :)
Loke gjorde sin obekväm-min


Loke hittade ett pippilångstrumpträd (med sockerdricka?)


Lucas och Leo hade olika tröjor på sig när vi kom dit men Leo hade väl gått o bytt om när han såg att Lucas hade en sån tröja som han har :)



söta ungar alltså!

Lucas och Leo lekdag

Några veckor sen



Hopp o hej!!
Dom hoppade hela två minuter :D


småbarnen lekte oxå! Dom lekte "kännaklämmadraochpetaiansiktet" leken




Barnbidraget, dela lika eller inte?

Jag har sett på nyheterna tre gånger idag!
Det handlar mycket om barnbidraget och hurvida det ska delas lika mellan mamma och pappa som separerat och de som är sammanboende och vill dela lika!

Jag måste säga att jag tycker det är ett bra förslag dom lägger in. I väldigt många fall är det orättvist och kanske bara mamman får ta del av barnbidraget. Men däremot tycker jag inte att det ska vara antingen eller, utan hellre att man beslutar från fall till fall. Endel speciellt unga mammor har inte så bra inkomst och kanske då behöver hela barnbidraget själv? och är barnet så pass litet så att mamman inte kan jobba ännu så har man ju ingen höjdarinkomst.
Men jag tycker absolut inte att det ska vara som det är nu, att bara en förälder får det. (visst endel är ju vänner och delar så som de kommit överrens om men hallå? det är tvåtusen talet, det är inte ofta det händer)

så jag stödjer förslaget. Till viss del. som sagt, besluta från fall till fall. och givetvis vem som har barnet mest och vem som står för kläder och sådant!


Loke har fått dagisplats

Loke har fått dagisplats nu när han fyller ett år i september, tyvärr fick vi ta en sålänge plats då hans inte var ledig ännu.. skönt ändå att veta att då kan jag plugga/jobba.


Idag har Loke gått med morbror Rasmus gamla gåvagn. Hela dagen..puh..att han orkar... man behöver inte jaga honom längre för nu är han stadig och ramlar inte åt sidorna och sånt.

Tvungen att ha lite tyngd i vagnen.. hehe


RSS 2.0