Ibland är dom så lika varandra

Lucas som bebis



Loke som bebis



Lucas som bebis



Loke som bebis



Man trivs verkligen ute nu!!

Man kan lixom vara ute och inte lida någonting. Innan har jag vart så totalt allergisk, det kanske växer bort med åldern :P
Har känt lite kli i halsen men tidigare sommrar har man ju inte kunnat vara ute!


Jag planterar!



Kolla vilken jätte



Fint med blommor :)





Bära lite




Bilder

Gammal bild på Lokesnutten



Ny bild


Skrivdag

Idag pratade jag med min vän som nyss fått en bebis :) ikväll vid kl tio har han funnits en hel vecka. Nästa vecka ska jag få träffa lilla Eddy! :D Har gjort en superduperfin bok med alla gravidbilder jag har på henne ;p den e så fin!

Idag hade vi besök av Ronja som lekte jättelänge med grabbarna, dom älskar henne!

Andreas är iväg på grabbkväll med öl och nostalgimusik! Det förtjänar den hårt arbetande mannen!

Mammaledigheten är ju mysig men faktiskt inte så slapp som man kan tro.. Ett helt slott att städa samtidigt och en så vild och söt baby som dessutom kan krypa nu! Ja jisses, kaos och gos är det hela dagarna! Stora killen är ju dessutom oxå hemma så man måste gå promenader och gunga och självklart lägga pussel! Och den som inte tror att man har tider att passa när man är mammaledig...hmm ja den är ute och cyklar! Visst, man kan skita i allt och sitta hemma på soffan med ruttna mjukisbyxor men om man är mammaledig på riktigt så går man på öppna förskolan och babycafe vilket i princip är bestämda tider, speciellt när man har busstider att passa oxå. Och barnen vaknar ju samma tid varje dag oavsett när man lägger dom :P
Sen ska det lagas lunch, plockas i och ur diskmaskinen och tvättmaskinen och där ska tvätten hängas och sedan vikas och sedan läggas i rätt lådor...aaah!! Jag älskar att göra allt detta men shit alltså vad man blir rörig i huvudet mer än man är i vanliga fall...

Nästa barn som kommer om ca 4-5 år om man har den fina gåvan att få ett till såklart, ja då ska Andreas nog vara pappaledig istället och jag jobba! Fast jag lär ju få va hemma och gosa typ tre-fyra månader medan bebisen helammar, det kommer nog aldrig pappor att kunna, vilket är tur! Men efter det finns det gott om babymånader för honom att stanna hemma.

Min nya plan är att ha körkort det här året! Ska övningsköra med min kompis och granne! Och har man inget rimligt mål så kommer man ju ingenstans. Har man inget mål alls så blir det inget och har man ett för tidigt slutdatum så känner man press och lägger ner.

Babycafe

Babycafe onsdag och de två söta gullisarna var där :) underbara!



Loke lekte som vanligt med stolar



vi träffade även sötnosen filip!

när vi kom hem så kunde Loke helt plötsligt resa sig upp mot trappan och han har gjort det varje dag sen dess :) det är urgulligt..






haft besök av River






Lilla River var här och hälsade på! Det skiljer 5 månader på honom och Loke! Loke ville gärna känna lite och dra i River :) men han skadade honom inte tack o lov! Dom kan nog leka bra när dom blir lite större, då är ålderssillnaden ingenting ju!

Det är en pojke!

Min kompis har äntligen fått en bebis!
En liten pojke!

Det var hon som alla trodde skulle bli sist med att skaffa en bebis :) men plötsligt stog hon där och var gravid! Så underbart!
Snart kommer man knappt minnas henne utan barn, nu är hon lixom en mamma!
Jag gissade på att bebisen skulle komma den 13e för då har mamman namnsdag och det är min Lokes födelsedatum! Han vart ju åtta månader igår! Och det var nog då bebisen kom, om det inte hann gå över till den 14e. Jag tror inte det. Vet nog mer senare. spännande är det iallafall.

Nu ska jag träna, senare blir det kalas

Valborg!

Elden - majbrasan!


Grabbarna i rött


Lucas och Tindra, så söta så :)




Prata, pekfingergrepp och krypa ?

Loke utvecklas verkligen nu, en riktig rivstart efter 7månadersgränsen.. Han kan säga "titta", "mamma" och "pappa" sen kan han nästan få upp saker med fingrarna, han är väldigt duktig när han försöker iallafall :) riktigt koncentrerad! Han ställer sig i krypställning och är på god väg, snart snart...




RSS 2.0