Måla

Jag målade Lucas ramar..


Lucas ville oxå "måla"... med munnen...

Mamma <3 Lucas

Vi lekte :)

Han e gullig


Tack gammelgammelmormor, gammelmormor, gammelmorfar och mormor för födelsedagskorten på posten :)

Vad gör du ?

Lucas brukar alltid säga "Va gör mamma gör?" när han undrar vad man gör. Men nu på senaste veckorna så har han börjat säga "vad gör du?"

så duktig!

Imorgon gäller det

Jag kan inte förstå det här. Lucas fyller verkligen 2 år imorgon! Oj oj oj... Inte bara helt ofattbart att det var två år sedan han kom, det var oxå precis ett år sedan han började på dagis. Han var ju så liten då.

Jag är "rädd" att det är just imorgon som jag måste sluta kalla Lucas för "mammas bebis"...... Jag har ju haft mina olika gränser gällande när man ska sluta..
En lista på dom olika:
* När Lucas börjar gå
* När Lucas fyller ett år
* När Lucas börjar på dagis
* När Lucas kan prata bra

Alla de olika faserna har vi lixom paserat. Så nu kommer vi väl till den punkten som man inte kan kalla honom för bebis längre... shit, jag kommer förmodligen sitta här när han fyller 22 och skriva ungeför samma tragiska inlägg :)

Föräldramöte igår. Det var kul att se filmen om hur barnen har det på dagarna! Dom är ju så söta! Vi fick lite "tråkig" info som dom valde att kalla de oxå men den gick ju ändå så fort så det gör ingenting.. Jag hade ingen bra feeling under föräldramötet :( Alltså jag gillar "dagis" och personal och de andra men det handlade nog om någonting helt annat...

/Malin-mamman..

Gullunge!

Lucas är så mysig när han vill gosa i soffan! Igår var det Bernard och välling som gällde.



Han får då alltid bestämma :)

Jippie

Idag ska jag hämta Lucas:)
Jag är fortfarande lite sjuk men så får de bli...saknar min lillkille.

Lucas är med Farmor

Jag är glad att Farmor hade tid! Lucas farmor alltså! När jag är såhär sjuk är det inte kul för Lucas att vara med mig! Jag har inte samma ork och jag kan inte gå ut och leka med honom. Han förtjänar bättre! Så nu är han med
sin Farmor. Men visst e han fin på den här bilden! :) Min gulliga son! Igår innan han åkte så klappade han mig och sa "fölåt mamma" men de e ju inte hans fel att jag är sjuk. Lilla gubben!


t

Funderar lite bara!

Alla som jag "känner" som får bebisar nu. dom här månaderna som är ungefär nu alltså, dom får samma kön som deras första barn!
Hilda - Lova
Noah - Mille
Wiggo - Miilo
Elias - Eddie
Nicola - Elia (dom har iofs en storasyster)

Självklart kommer jag ju inte på alla nu. Det är alltid så..
Jaja, jag undrar vad Jennie får ? Hon har bf + 3 nu...

Sjuka!

Lucas hade förmodligen ögoninflamation och feber igår! Men det hände inget mer med hans ögon sen. men lite feber hade han. och hosta!
Jag vart väl smittad eller något för jag hade feber och var jättevarm. Jag orkade inte ens sitta upp! Och jag som har inlämningsarbete i skolan idag och desasutom min datorkurs som e svår att komma ikapp om man missar :( blä vad allt e tråkigt nu!

Lucas är iallafall snäll fast han e sjuk och fast ja inte har nån ork..
Hoppas ni andra mår bra

Jag orkar inte!!!

Jag tror jag måste sluta skolan nu! Jag mår så dåligt av att "springa" fram och tillbaka. Tyvärr så borde jag gå kvar så jag kan få "g" i matte. Och så att jag får pengar. Det går ju knappt att hitta ett jobb. Eller ja om man har körkort går det väl. Men det är probemet med skolan, jag skulle behöva körkort så jag slapp stressa fram och tillbaka till dagis. Det kan inte vara kul för Lucas när jag kommer inspringande FÖR SENT varje dag. Och vad tänker personalen ? Jag vill inte ens veta! Usch vad jag avskyr planeringen i mitt liv just nu! Usch! Jag får se över mina möjligheter ang ekonomin och sen avskriva mig från komvux.
Punkt.

Fullpackad dag

Lista igår:
*Lämna på dagis
*göra två prov
*Hämta på dagis
*Gunga i lekparken
*gå in, hämta hink&spade
*Leka mer i lekparken
*Gå in, andas...
*Gå ner till stan med Lucas utan vagn (jisses)
*Leka vid båten vid svartegöl
*Leka vid sibylla-lekparken
*Handla på willys.
*hem, Lucas slocknade direkt.

BILDER:











Kolla va söt han e när han hoppar



/Mamman


Mammas älskling!!

Som jag har saknat honom!! :)



Nyhetsmorgon = ok

Nyhetsmorgon är okej men "efter tio" med Malou, nej det är inte okej!

Nu ska Lucas vara borta ända till söndag :( fattar ni, det är 4-5 dagar! shit..Det kommer förmodligen att vara mer än välstädat här när han e tillbaka. Jag städar ju osm en tok varje dag och nu när jag inte har något att sysselsätta mig med så lär det inte bli smuts i en enda vrå!

Jag borde ta helgen till att plugga, hahaha det får vi väl se... Igår läste jag högt för mig själv och samtidigt tog jag en promenad i lägenheten :)

Lucas och mamma hälsade på Snillet

Jag hämtade Lucas på "dagis". Hans "fröken" hade kikat in på bloggen :) det gjorde mig glad

sen gick vi hem till min kompis Snillet. Lucas hade jättekul med en hatt,med flingor som ser ut som kuddar och med isbitarna :)
!


Imorn blir det "dagis" igen :)

Marsvin!

Imorse kollade vi på "Jims värld" och det handlade om ett marsvin. "Favfin" som Lucas sa..och han vart så lycklig varje gång marsvinet kom i bild så jag måste tyvärr erkänna att Petra har haft rätt när hon sagt att Lucas vill ha ett marsvin.. MEN (det finns alltid ett men) jag vill absolut inte ha det! Jag är lixom rädd för marsvin! Usch! :)

Vi var på KALAS idag!

Påväg till kalaset..


Vi hade fixat Lucas frilla och allt men den "förstörde" haqn ganska snabbt :)
Lucas cyklade..



Noah åkte bil.. (Noah är födelsedagsbarnet)



Tyra körde vagnen :)



sen skulle alla vara i sängen på en gång, söta barn!



Det var ett trevlit kalas! Tack Noah för att vi fick komma!



Vi handlade på Ica kvantum!

Mitt yrväder :)


Mitt barn är nog världens tacksammaste :)

Han vart lite rädd för renen vid brödavdelningen..hehe



En ny tröja!

Idag fick Lucas en tröja på posten. Av sin gammelgammelmormor! Alltså min mormors mamma. Hon bor i Canada! När min ena lillebror var liten så kommer jag ihåg att min gammelmormor skickade kläder och jag tyckte dom var så fina! Jag har för mig att jag även fick klänningar av henne när jag var liten, jag uppskattar verkligen kläder till Lucas :) dom är ju så speciella dom hon skickar..







Vi fick den som tack för teckningen vi skickade för ett tag sen...


Lucas lekte :)


VI GICK TILL LEKPARKEN VID DE NTA HUSET DÄR VI SKA BO!


LUCAS GUNGADE SOM VANLIGT



<3

Aldrig ?

Vi har haft myskväll Lucas och jag! Det är så mysigt att ha barn.. Jag förstår inte dom som säger att dom aldrig vill ha det. Visst är det förnuftigt att utbilda sig och jobba några år först men aldrig ???
Jaja alla är olika och tur är det :)

snart ska vi flytta. Mycket utrymme :)




Lucas leker med Caroline, "Snillet"

Mammas nya skolkompis heter Caroline men mamma kallar henne Snillet. Igår kom hon hit på fika och plugg! Sen lekte Lucas med henne en stund, han visade alla sina djur och sitt lego :)




Lucas träffade Amelie


Idag var vi och shoppade lite fastän mamma är sjuk (jag alltså) Men Lucas satt snällt i vagnen.. (nästan hela tiden)

När vi var nere under willys så ville han åka bilen, och bara för att Amelie satte sig bredvid så ville Lucas fortsätta åka när pengarna var isatta..han brukar nämligen alltid vilja åka men när den startar så säger han "näee bilen" men nu gick det utmärkt! :)

Lucas och Amelie "kände" varandra som små, fast mest när Lucas låg i magen om jag tänker efter.. Jaja..








Tjolahopp

Idag sov min minikille ända till 07:50, fattar ni hur utvilad jag var ?? Jag minns inte ens när han sov så länge senast *glad*  Det var verkligen ett rent nöje att gå upp med honom!


RSS 2.0