Älsklingar


Nu har vi nog bestämt vagn

Det började med att jag såg en väldigt fin vagn utanför dagis. en av vagnarna jag kikat på på nätet. men den såg så bred ut på bild. (det är en vagn när två sitter bredvid varandra)  men i verkligheten var den inte alls så bred. den såg dessutom smidig ut och verkar inte väga bly som andra vagnar.. Nu råkade jag dessutom känna en som säljer en sån vagn, se där, vilken tur man kan ha. :)
var hos Bm igår. kollade mina värden igen. Ska börja med järntabletter nu. lite sent men hellre de än inget alls. Sfmåttet var 28.
Hade gått upp hela tio kilo nu..

Sjukhusnatten

Började för några veckor sen..kände mig väldigt yr, svimmade i skolan. yr i huvudet på jobbet både i fredags och lördags. var tvungen o sätta mig ner. känt mig allmänt borta och seg, inte direkt trött men seg i hela kroppen.

 

Gårdagen var hemsk, orkade knappt laga mat till barnen. gjorde det självklart ändå. vi som skulle på lekdejt men min kropp bara la av... värst var det två timmar innan Andreas kom hem från jobbet. jag satt bara på en stol, när jag väl reste mig höll jag på att falla. mådde allmänt dåligt och var orkeslös.

 

Andreas kom hem och tog hand om barnen, jag fick ge mig och vila..orkade inte ens städa eller plocka upp grejer på golvet som låg felplacerade, då är de nåt som e galet.

 

La mig i sängen, försökte vila. Började yra och hela kroppen var brännhet men ingen feber. Konstigt. Det var jobbigt att resa sig och det var obehagligt att ligga ner. Jag ringde 1177 och bara rådfrågade. Dom kopplade mig till förlossningen för dom tyckte jag skulle kollas upp. Dum som jag är så la jag mig ner fastän dom sa "kom in till oss, vi vill göra några prover" det går inte att förklara såhär i efterhand men jag orkade inte göra någonting. Klarade inte av att köra bil, orkade inte be Andreas om att vi skulle åka. Låg bara helt utmattad och var orolig till och från.

 

Kvällen gick, kunde inte flytta mig från sängen. Förlossningen ringde upp, dom undrade varför jag inte kommit in. Fick förklara. Dom bad mig komma in, jag vart mer orolig. Vad menade dom ? vad var fel ?

Andreas fixade barnvakt o hjälpte mig till bilen.

 

Väl framme var personalen jättegullig. dom passade upp på mig..sen tog dom miljarder stick och blod i arm och fingrar (kanske inte miljarder) och ctg. verkade bra.

Andreas åkte hem och jag fick sova kvar :/ fortfarande orolig

 

På natten fick jag veta att min bebis mår bra och proverna som var klara visar bra.

Jag får tabletter mot smärtan i huvudet, sover hela natten (fyra timmar)

 

På dagen serverade dom mig som att jag bodde på hotel. väldigt snäll personal. Fick veta att ett av min värden inte var bra och jag måste öka medicinen. Sjukskrivning från mitt helgjobb och att jag MÅSTE vila. (tänkte direkt på Andreas kommande kommentar "sa ju de")

så jag har typ gravid-gått-in-i-väggen

 

Känns ändå tryggt när man vet att proverna var bra. de flesta.

Nu ligger jag här hemma och har fyra nålar fastklistrade i armen, fyra grejjer i öronen som ser ut som piercingar (akupunktur som ska sitta tre dagar) och plåster på fingret, plåster i armvecket och ett sjukhusarmband.

Helt seg i hela kroppen.


Våran tjejbebis






Loke har klippt sig

Eller klippt var väl att ta i. Jag tog rakapparaten och drog den genom hans fjäderlätta hår (det var skitlångt) det hela tog väl tre minuter :)
När jag hade fått av honom håret tog jag på honom en tröja som Lucas hade när han var liten och det var skrämmande hur lika dom var, Loke satt där med storebrors tröja och sitt korta hår och såg ut som sin storebror.. Läskig känsla!

En helt annan bild på Lucas, bara för att jag tänkte tillbaka på när han va så liten!



Oxå minilucas men ändå likhet med Loke!


hihi min lilla Lucas... snart kommer både Lucas och Loke vara stora! Det skrämmer mig samtidigt som det är mysigt!



Firat min födelsedag

Loke kollade efter gäster



Loke och pappa!



Mina paket





Lucas ville tyvärr inte vara med på kort just då :)

Glad påsk



hittade ett megakonstigt ägg på en bloggsida.
Det är choklad utanpå. vit mousse inuti och aprikosen är gulan. Mycket märkligt.. ser faktiskt ganska äckligt ut..
mina grabbar gick en påskrunda och delade ut kort och fick godis i belöning.


Haft lekdejt med "gänget"

ser alltid ut som vi är ett dagis när vi har lekdejt. Hihi fem barn..

Från lekdejten






RSS 2.0