Dansa dansa

Lucas är underbar så fort det kommer en reklam på tv med musik! då dansar han, mest med huvudet, lite såsär snett =) *älskar*

varje gång jag får ett sms (vilket är ofta) då dansar han! =) *sötnos*

Han har typ börjat springa nu oxå, utan att ramla och så!! han är verkligen ljuset i mitt liv alltså!
vi har haft en mysig helg, men fy vad tråkiga kvällarna blir när han bara ligger och sover! man saknar honom fastän han ligger i rummet bredvid!!
helknas!

/mamman

uppdatering

Lucas har gått på dagis ett tag nu! han är så glad när han är där.han gillar sina kompisar och fröknarna =) men det är samtidigt kul att se hans glada ansikte när jag kommer och hämtar honom..
så skönt att han trivs där!

/mamman

grattis

skulle precis gå o läga mej...då fick jag smset jag väntat på
"färdig =)"
så stog det
hon har fått sin bebis nu.natta!
det var en liten kille..4040 och 50 lång.. coolt..
ja har verkligen väntat på de smset i två dar nu...sen de satte igång lixom

så nu har lucas en ny vän...fast de lär ju dröja innan han får leka me sin nya vän = ) säkrast så..

bye!!
ja e helt sprallig

the second day

andra dagen på förskolan (även kallat dagis) och han stormtrivdes!!! alla klappade honom och kramade honom så han höll på att ramla! jag satt på min "plätt" även idag! tittade på,Lucas satt på  golvet och tittade på de andra barnen som röjde! sen började han leka själv oxå... =)

Lucas kastade med en boll, en annan pojke la tillbaka bollen till Lucas och han såg så glad ut.
på samlingen var han med och dansade när de andra sjöng =)
sen var det fruktstund!!! efter att ha suttit på min "plätt" i 45 minuter så böt jag plats och satte mig i soffan istället!
från matsalen hörde man lucas prata =) så söt!

sen skulle vi gå!
gick en vända på lindex,men lucas ville bara gå mot utgången :)

thats all!


Lucas 1 år!

idag fyller Lucas 1 år..stora killen ju! så jag antar att han räknas som ett barn nu och inte som en bebis som jag föredrar att kalla honom!
men förut så sa jag att när han börjar gå så blir han ett barn och ingen bebis, men fel där,jag fortsatte kalla honom bebis ändå!
han började ju ågå när han var 10 månader...och kan man räkna lite lätt  så var det ju två månader sen =)
matematik är ingen stark sida men det förstår tillochmed jag!

Lucas var på förskolan idag(även kallat dagis) och han stortrivdes. jag hade ju i uppgift att sitta på samma ställe och inte intressera mig av honom för personalen (även kallade fröknarna) skulle locka honom... min uppgift var inte svår alls, jag satt där jag satt och Lucas brydde sig bara om de andra barnen så jag är nöjd!

på samlingen fick jag ett annat barn i knät =) jag vart då påminnd om hur kul det kommer bli när jag pluggat klart till förskolelärare och får börja jobba med det!!
har ju alltid velat jobba med det men jag tänkte att när jag har min egen lilla bebis (haha där kom det, bebis och inte barn) så vet jag säkert om jag verkligen vill jobba med massa barn sen..och jag älskar Lucas högt och de andra barnen kommer inte bli något problem att tycka om! det känner jag!

/Malin - Mamman!

RSS 2.0