rensa



rensar bland smycken.. smyckespåsar får ju sakerna att inte fastna, dessutom är det roligare att leta när dom ligger i mer ordning :)

en till mössa har kommit



var ju tvungen att beställa en mössa till frejas andra vän oxå :) jag gillar att designa dom genom att välja färg och form och slippa göra dom hihi

:)




frejas första barnvaktning

Freja var hos barnvakt hela tre timmar igår. hos sin vän. jag och Andreas var på inflyttningsfest, jag var chaufför. tack till barnvakterna :)

tiden bara går



Andreas skickade den här bilden. vad hände med våran bebis lixom..?

här sitter Lucas med Freja istället. kommer hon oxå bli stor så snabbt.? panik

vill ha!!



ett ihopfällbart skulle va kram då kan man flytta de själv från rum till rum.

jag vill ha ett löpband

alltså jag har en crosstrainer och det är ju jättebra träning osv. men jag erkänner,jag är lat och använder den inte. låtsas att jag inte hinner (alla hinner en kvart) och skyller lite på att jag har alla barn. men hade jag velat hade jag kunnat tvinga Andreas att ta dom, vill inte göra honom Sur bara.. men jag känner att jag vill ha ett löpband!! tillochmed rusta hade såna.

min önskelista

Andreas påminde mig om att jag fyllde år snart.. jag började tänka på vad sjutton jag skulle bjuda på för mat på kalaset och vilken fika det ska bli... Andreas kommer med frågan "vad önskar du dig?" och då inser jag att jag inte ens lämnat en tanke åt vad jag önskar mig.. Shit!! så nu kommer min lista.

+ pengbidrag så jag kan köpa en symaskin (tro det eller ej)
+ något klädesplagg, överdel i strl S/36.
+ 2vägg lampetter, att hänga på väggen
+ påslakanset
+ vår-skor

såklart blir man ju glad för alla slags presentkort, det är ju enkelt då man kan välja:)

de fina mössorna



Freja med sin nya mössa. vi har ni fixat en till till frejas andra vän :)


sugen på allt sött





sugen på allt som har socker i sig ... samtidigt sitter jag här med ett hål i en tand som är en halv cm djupt... suck.. har säkert fem hål!

lördagsgodispromenad




firat grannen









var på kalas hos närmsta grannen igår. god mat och superbra efterrätt. Freja fick en ny docka av sin gammelmormor på Andreas sida släkten. den heter molly(det stog på kartongen) Freja var överförtjust och bet den i huvudet och petade den i ögat :)

fixade frejas rum



hängde upp lite krokar hon fått i julklapp. väggen är nymålad, dörren är nästan klar. myshörna med kuddar så man kan sitta och ramla och läsa sagor. perfekt.fick experthjälp av loke med skruvarna.

alla hjärtans dag



det är en dag som de finns delade meningar om. jag fick ett halsband med ett hjärta av min älskling och är glad för det.

viola nappar



jag köpte en svart med en "ljud"ikon som var överstruken med texten mute. en röd med alfapet-plattor som de stog tyst på :)

kärleken till barnen







innan man har barn kanske man inte förstår varför föräldrar tjatar, pratar, upprepar och fånar om sina barn!! men när man fått dom,wow! då sitter man där och är tjatig, ältig och skitfånig

beställde mössor



till dotter och hennes vän :) tycker dom vart ursöta

mina älskade små..

mina minsta!




jag o Lucas tittar på familjen annorlunda

Lucas lyssnar aldrig (ja han är fem år, jag vet) nu sitter vi och har mysigt och kollar på familjen annorlunda, det är typ de enda vi gillar båda två. tyvärr lyssnar han inte när vi har egentid heller... han ligger o sparkar i väggen och skriker när han pratar så Freja inte kan koppla av.. återigen så vet jag att han är fem.... men... ja ja..

i tidningen




min mobil väljer ord

i mitt tidigare inlägg skulle jag skriva att "Lucas fick fotas till tidningen" men min skitmobil som är en smart phone kunde inte stava så den skrev "föras" och jag vet inte hur man redigerar i mobilen på bloggen...

biblioteket



idag har jag varit tre mil ifrån Freja!! det var jätteläskigt. jag och Lucas hade egentid och åkte till biblioteket på sagostund! det kom inga andra :/ tyckte synd om personalen där som försöker anstränga sig och ha sagostund för barn och så kommer knappt nån.. deras barn sitter väl hemma med varsin surfplatta.. jaja vi var där, och Lucas fick föras till tidningen :)

Feb. 02, 2013







Lucas och loke spelar tvspel i lucas rum.. förut försökte jag fota Freja när hon sitter, går sådär, antingen så faller hon precis när jag fotar eller så sitter hon och sprattlar okontrollerat :) trevlig helg!

freja med vänner








stor bebis betyder ny stol,



nu när Freja blivit så stor så ska vi snart lämna in hennes babyskydd, då var de dax för .y bilstol, duktig som ja e så hittade jag en på rea :) fin va?

tittat på pappas träning



pappan i familjen tränade idag, jutsu. barnen fick mest hålla sig i korridoren då dom inte kunde hålla sig ifrån mattan... dom verkar ju nöjda! :p

Freja gillar babycafe





hon har vart där två gånger nu och stortrivs. ja mena' hennes mamma sjunger för henne och kopplar av med fika med andra mammor o deras bebisar, kan det blir bättre ? och Freja är så nyfiken på dom andra, hon kanske funderar på varför dom e så lugna i jämförelse med de barn hon brukar träffa, bröderna och deras vänner :) okej hon har ju tre-fyra bebisar hon träffar ibland och dom e ju lugna. det var allt!

att dö ful

jag brukar inte prata om döden för den är hemskt. enda gången den kan va "okej" (tänker inte använda ordet bra) är när någon levt ett långt liv och blivit ca 90 år. somnar in i sömnen utan smärta!! men fortfarande inte kul på nåt sätt. jag gillar det helt enkelt inte...... men iallafall idag när jag körde bil så åt jag pommfritt från mcdonalds(halvgott) och tänkte när jag vräkte i mig " om jag dör nu så skulle dom hitta mig med käften full av tuggade pommfritt" jag fortsatte både köra och tänka på mitt nyfunna ämne. tog något färre pommfritt (pressade dock in dom fortfarande) och kom helt plötsligt tillbaka till verkligheten och började tänka på att en död tjej med pommfritt i munnen var de minsta problemet. mina underbara barn som satt i bilen då!!!? stackars dom utan mamma, oavsett om man är en underbar mamma eller en riktigt världelös en så ska man vara där för sina barn! punkt.

RSS 2.0