nya simhallen




bada bada

Mina grabbar fick bada tillsammans för första gången! På bilden så håller Loke fast Lucas, Lucas är så söt och ler ändå under fotot.. hehe



Lucas



Loke



Tänk att min helt vanliga några år gammal digitalkamera tar så fantastiska bilder... wow.. eller egentligen tror jag ju att det har med min fotograftalang att göra :P


FÖRRESTEN, IDAG SKA VI TILL NYA SIMHALLEN!

Lucas och jag har lekt med bondgården

Vi har ägnat Lokes sovstund åt att leka med bondgården. När Loke är vaken är det så svårt att leka med Lucas, Loke tar ju grejjerna man håller i händerna och då säger Lucas "Neeeeej Loke". Så smart att passa på som sagt.

Hade väl egentligen velat sova samtidigt som Loke kan jag erkänna, ligger efter som fan i sömnen! Efter de 16 timmarna på akuten. och efter en tuff dag med onödig städning!
Tack o lov så mår Loke bra!

Ja som sagt, bondgården... Jag fick springa runt med åsnan och kittla Lucas i örat. Han ville hålla mammakossan och bebiskon. Efter ett tag fick storebrorko vara med i familjen oxå, åsnan fick hoppa ner i lådan igen.. Jag fick då leka med bongårdens alla hundar! Lucas tyckte det var konstogt sa han, att hundarna är helt olika varandra och ingen har nån mamma eller pappa.. medans hans andra djur har mamma, pappa och syskon tillochmed. Men jag förklarade att alla inte har en hel familj. Måste vara svårt att förstå när man är så liten.. Allt sånt är svårt när man är liten, fast ändå så lätt..

Stor förändring

först var det orange

Lucas ville självklart hjälpa till



Jag målade och målade



FÖRE OCH EFTER





FÖRE EFTER

FÖRE


EFTER




FÖRE


EFTER


cowboyfest

CowboyLucas, den stenhårde!



Lilla cowboyLoke


Cowboypappan!


Mamman!

RSS 2.0