äntligen vagn

alltså när jag beställer saker så krånglar det bara. de jag beställde frejas vagn av hade skickat en med trasigt schassi. så jag skickade tillbaka den, dom sa att dom hade flera såna och att jag skulle få en. helt plötsligt så fanns de inte i lager. nu har jag beställt från en annan sida och det tog endag att få vagnen. imorgon blir det premiärtur för Freja med vienna vid sin sida! tror allt att Freja ska få gå på babycafe för första gången imorn oxå :)

jag och min bebis!








vad är det?

jag har i några månader, kanske tre.. känt att nästan varje gång jag sätter mig från lutande till rakt läge så blir jag .... hmm.. inte anfådd men mitt hjärta börjar slå fort, känns som att jag sprungit ungefär, jag känner det vid halsen på pulsen där att det lixom dunkar snabbt. likadant om jag plockar upp någonting från golvet och sedan fortsätter med maten. däremot blir det inte så när jag går upp för trappan eller går utomhus. vad kan det vara? skulle väl lika gärna kunna dö men jag vill verkligen inte det för mina barns skull, jag tror och hoppas att dom behöver mig! det är därför jag oroar mig och undrar vad det kan vara...

Jan. 01, 2013



Freja fick låna den gamla gåstolen som loke och lucas haft.den e typ sönder överallt och sliten som sjutton, men den är säker och det är viktigast :) jag har planerat att köpa en ny till Freja men vi får se, ni får inte säga nåt till dom på bvc/bhv. dom verkar ha panik över att såna ens finns. alltså dom är väl inte farligare än nåt annat för babysar. man har dom ju inte där hela dagarna men ibland behöver jag hänga tvätt, laga mat med två händer eller duscha!!! (ja mammor gör sånt) jag tycker det är lika farligt som att ha dom på golvet, i famnen, i vagnen. jag menar man kan ju tappa dom (?) och dom kan rulla och göra illa sig... äh orka va rädd för allt. jag tror lite av varje är bäst, där är gåstol inräknat!

gör om lite hemma...

ni som känner mig vet väl att jag fixar om och byter rum och ändrar gardiner och möblerar och målar lite då och då! jag är en rastlös själ! nu har vi städat bort alla julsaker så jag hängde upp nya gardiner och gamla på nytt ställe, har även flyttat en bokhylla och rensat i datorrummet. känns som ett helt nytt hem :) känslan lär väl hålla i sög några dagar. ha det bra allihopa


nyårsafton





lilla älskling bäddade in sig på golvet själv, lite efter elva. så himla gulligt.

nu är det 2013

det var trevligt igår men negativ som jag är så var det lite segt att sitta o vänta på tolvslaget, man blir ju trött när man inte dricker och är igång som alla andra i hela Sverige. det positiva är att idagr man förmodligen betydligt piggare än de flesta. :) förresten så e mina önskningar inför de här året att jag får fortsätta vara med min familj och att den såklart aldrig splittras. det är nog den bästa familjen som finns! den består av herr manligakramar, herr litekänsligmensötändå, herr gaposkrikmensamtidigtbäst, fröken pyttelitenochsnäll och jag!

RSS 2.0