Lucas och katten!

Det är lite roligt för Lucas släpar och flyttar runt katterna hela tiden men dom tröttnar aldrig på honom! Fast det är klart, hur skulle man kunna tröttna på honom lixom :)
Han bär den och säger "Jag måste lämna den hos sin kompiskatt ju"

Den här bilden är ju bara för rolig! :)



Loke har precis blivit nattad (på morgonen) av mig och Lucas! Vi hjälps gärna åt  här hemma! Lucas sa "Jag är tyst mamma, Loke ska sova"
Tänk att mitt barn pratar så tydligt! Jag tar åt mig äran för det, så det så!

Nu ska jag fortsätta mejla och lyssna på carpark north!

Det allra finaste jag har!

Är självklart mina fina frukostkillar! Den här bilden är iofs en decemberfrukost men jag älskar dom lika mycket nu på våra januarifrukostar:)



Självklart är ju min Andreas bäst oxå! så ingen tror nåt annat

Ska nog framkalla lite fler foton och sätta i Lokes bebisbok! Det är så fint nä'r den blir ordninggjord ju!

trött

säger som min sambo "så jävla trött" fast när han säger det så är det med ett leende i mungipan och en lite skämtsam mening när nåt går bara lite snett, för mig betyder det fan att jag är väldigt jävla trött på allt!

Trött på att bo i det här fina jävla huset, trött på att inte kunna (läs:orka) ta mig någonstans, trött på vintern, trött på att bo här mitt ute i äckliga skogen med de hemska träden!

fan vad trist, fattar inte att jag hamnade i det här! Vill bara sitta i en fin lägenhet med massa läskiga grannar man inte känner, jag vill vara lite rädd när dom springer i trapphuset, jag vill höra deras äckliga kvällsaktiviteter, jag vill att deras barn ska springa på golvet HÅRT den enda dagen jag planerat sovmorgon, jag vill bo nära mina VÄNNER och en ministad! Fan! Usch!

Visst ni får tycka vad fan ni vill, det skiter jag i! Jag vet att jag har skitmycket att vara tacksam över. Endel människor får inte ens bo i ett fint hus, aldrig någonsin, endel har inte så fina saker som vi har, jag älskar mina friska o krya barn som är så underbara, jag är jävligt tacksam för att jag har fått dom och att dom är dom som dom är! fan så fina ni är grabbar!

Som sagt så vet jag redan att jag har massor att vara tacksam över, det är inte det det handlar om.

jag är så jävla arg för att jag lät mig falla för det här huset mitt ute i ingenstans! jag är oxå jävligt arg över att vi var tvungna att flytta tidigare från våran underbara lägenhet (bara för att jag inte hade något jobb som dög i lön) så att allting gick åt helvete!
Hade vi bara bott kvar där i våran underbara lägenhet så hade jag kanske uppskattat mer att bo i det här fina jävla huset! Nu bara avskyr jag det! Jag känner mig ivägen för alla och jag vet att jag ibland är det, jag vet oxå att väldigt ofta överreagerar jag! Tro mig, jag vet så jävla väl om det.....
Jag är lika trött som alla ni är på mig själv, jag är trött på att jag är så negativ mot mig själv och min omgivning, jag är så jävla trött på att jag är den jag är!

Tänk om ni såg mig när jag sitter själv med mina två underbara barn, ni skulle inte tro att det var jag! Jag klappar dom i lugn och ro, pussar deras söta huvuden och säger med en lugn "mammaton" att jag älskar dom båda! Jag kan sitta och bara titta på mina fina barn när dom leker/dregglar! Jag mår riktigt bra när jag ser dom! Jag känner fullständig lycka och jag tar det lugnt, helt lugnt!

Den Malin som ni känner, ja hur ska jag beskriva henne utan att kasta för mycket skit på mig själv? (ja jag har en dålig dag idag) Den Malin ni känner är falsk, otrevlig, STRESSAD och sur. Hon VILL INTE ändra sig, hon gör mängder av fel. Den Malin ni känner missförstås väldigt ofta men när Den Malin ni känner försöker förklara detta så är det ingen som lyssnar! Då säger ni bara att jag är "sån". Jag är en sån som inte vill ändra på sig och jag vill vara otrevlig!Tack!

Ibland skulle jag vilja bli sedd för den Malin jag är när jag är ensam med mina barn! Tänk om! Men nej den sidan gömmer jag jävligt väl och i skrivande stund så undrar jag HUR FAN jag kan vara så jävla trög! Men jag har även kommit på detta, jag klarar inte av när folk lär känna mig på djupet!

Förstår lixom inte varför jag skriver detta men jag tror det beror på att jag måste få ur mig det, jag vill inte gå runt och tänka på det här! Ingen som helst behöver ta åt sig av detta, "Ni" som jag skriver är egentligen inga särskilda så den som tar illa upp får själv svara för varför dom gör det!


RSS 2.0